Nainen rikkoi miehen konsolipelin – mies tuhosi kaikki naisen meikit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa levisi aiemmin video, jossa poikaystävän pelaamiseen kyllästynyt tyttöystävä rikkoi miehen FIFA 17 -pelin kesken miehen pelaamisen ja sai heti vihat niskoilleen. Heti seuraavana päivänä raivostunut poikaystävä keksi tyttöystävälleen sopivan koston ja kuvasi myös sen videolle.

Brad Holmes on julkaissut Facebook-kanavallaan videon, jossa hän esittelee Jenille tekemän koston. Mies on päättänyt tuhota kaikki naisen meikit, koska uskoo niiden olevan naiselle yhtä tärkeitä kuin mitä FIFA17 -pelin pelaaminen oli hänelle.

Mies ottaa naisen meikkipussukan armottomaan käsittelyynsä. Brad tuhoaa kaikki naisen kalliit meikit ja näyttää todella nauttivan kostoretkestään. Naista temppu ei kuitenkaan juuri naurata kun hän saapuu kotiin ja näkee kylpyhuoneessa kammottavan näyn.