Opettajat paljastivat – tätä vihaavat ammatissaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Opettajien päivät eivät ole koskaan samanlaisia. Opettajat ovat jatkuvasti lasten ja nuorten kanssa tekemisissä ja heillä on suuri vastuu oppilaistaan. Monia opettajien pitkät kesälomat voivat houkutella ammattiin, mutta työ ei ole aina yhtä ruusuilla tanssimista.

Juontaja Jimmy Kimmel halusi kuulla opettajilta, että mitä he vihaavat ammatissaan. Opettajilla olikin melkoisia patoutumia oppilaita ja heidän vanhempiaan kohtaan. Opettajia turhautti muun muassa se, että vanhemmat luulevat, että opettaja ei huomaa lapsen isän tai äidin tehneen nuoren kotitehtävät hänen puolestaan.

Välillä opettajia turhautti myös se, että vanhemmat luulevat kaiken huonon käytöksen heidän lapsessaan johtuvan aina koulusta ja opettajista. Opetajien mielestä heillä on myös liian pieni palkka siihen nähden, että heidän tulisi saada tehtyä oppilaista uusia lääkäreitä, asianajajia ja insinöörejä.