Poika löysi maailman surkeimman pullopostin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan uutisiin nousee tapauksia, joissa ihmiset ovat löytäneet rannoilta pullopostia vuosikymmenien takaa. Nyt eräs isä ja poika löysivät Daily Mail -lehden mukaan Hampshiren rannalta pullopostin, jonka avaamisen he päättivät kuvata siltä varalta, että sen sisältä paljastuu jotakin yllättävää.

Isä kuvaa videolla 13-vuotiasta Robbie-nimistä poikaansa, joka kertoo mistä pullo löytyi ja avaa pullopostin rikkomalla olutpullon pienellä vasaralla. Pullon sisältä paljastuu kastunut tummaan paperiin kirjoitettu viesti, jonka lopulta isä lukee ääneen.

Isä ja poika olivat huvittuneita, mutta varmasti myös pettyneitä huomatessaan, että kyseessä ei ollutkaan vanha ja merkittävä pulloposti. Kaksi huumeidenkäyttäjää olivat kokaiinin vaikutuksen alaisena päättäneet kirjoittaa pienen pullopostin rannalla vain muutaman päivä ennen kuin isä ja poika löysivät sen.