Poikaystävä keskittyi vain FIFA 17 -peliin – tyttöystävän kosto oli liikaa

Pelit Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jalkapallopelien pelaaminen on monille miehille tärkeä harrastus. Pelikonsolit eivät ole vain lasten mieleen vaan myös monet aikuiset ovat jääneet niihin koukkuun. Eräs poikaystävä otti tyttöystävän mielestä pelin kuitenkin liian vakavasti, minkä vuoksi nainen päätti rikkoa pelin kesken pelaamisen.

Jen olí tullut kotiin töistä ja huomannut, että poikaystävä Brad ei ollut liikkunut koko päivänä sohvalta pelaamisen äärestä mihinkään. Mies tiuski Jenille, minkä vuoksi nainen päätti lopulta, että hän rikkoo Bradille tärkeän FIFA 17 -pelin.

Jen videoi Bradin reaktion siihen kun hän rikkoi pelin kesken miehen pelaamisen. Mies alkaa heti nimittelemään naista ja suuttuu Jenille silminnähden. Lopulta mies lukittautuu vessaan soittamaan ystävälleen, joka lupaa hakea miehen hänen luokseen jatkamaan pelaamista.