Saara Aalto sai X-Factor -kilpailijat maistamaan salmiakkia ja puhumaan suomea

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen laulajatar Saara Aalto on tehnyt suomalaista musiikkihistoriaa selviytymällä Britannian X Factor -kilpailussa livelähetyksiin saakka. Livelähetykset käynnistyvät jo huomenna ja Aalto onkin harjoitellut ja orientoitunut tulevaa esitystä varten monta päivää.

Saara Aalto julkaisi itsestään videon, jossa hän tanssii ja kertoo harjoittelevansa todella paljon tulevia livelähetyksiä varten. Aalto on ehtinyt X-Factor -kokemuksensa aikana tutustumaan jo moniin muihin kilpailijoihin, joille nainen on maistattanut muun muassa salmiakkia ja opettanut suomen kieltä.

Hauskalla videolla Aalto antaa kahdelle nuorelle miehelle maistettavaksi salmiakkia, jota he kumpikin tuntuvat inhoavan. Yksi kilpailija myös yllätti laulajattaren eräänä päivänä sanomalla hänelle suomeksi: ”Oi ei vähän söpöä”. Lausahdus taitaa olla Saara Aallon suusta monesti kuultu ilmaisu koska se aiheutti heti hänessä hilpeyttä.

Oi ei vähän söpöä! Oh no so cute!! He definitely is! @freddyparker98 ?? he's speaking Finnish already !

Video, jonka Saara Aalto (@saaraaalto) julkaisi

We are here. It's getting serious now ??? @thexfactor #saaraaalto #xfactow #wembley #london #nofear2016

Kuva, jonka Saara Aalto (@saaraaalto) julkaisi

We arrived in Wembley! Ready to work ?? @thexfactor #saaraaalto @mattterry93 @ottaviouk

Kuva, jonka Saara Aalto (@saaraaalto) julkaisi

Intoducing #salmiakki to @bratavio .. Didn't go very Well! ?

Video, jonka Saara Aalto (@saaraaalto) julkaisi