Tämä upea esitys vei Saara Aallon jatkoon – näin Robbie Williams kommentoi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatar Saara Aalto on niittänyt upeasti menestystä kansainvälisillä areenoilla, kun hän on selviytynyt Britannian X Factor -ohjelmassa oman ryhmänsä finalisteihin. Taannoin kerroimme kuinka Saara esiintyi Sharon Osbournen kotona ja selvisi upeasti jatkoon.

Splash
Splash
Splash
Splash

Nyt tuo esitys on julkaistu myös verkossa. Siinä hänet nähdään laulamassa Sharon Osbournelle ja Robbie Williamsille ruotsalaisen Abba-yhtyeen klassikkohitti Winner Takes It All. Vieraileva tuomari Williams kehui esityksen jälkeen vuolaasti Saaran esitystä, niin hänen lauluaan kuin ulkoista olemustaankin. Hän totesi esityksen kuitenkin hieman tylsistyttäneen. Video on katsottu tähän mennessä jo lähes 600.000 kertaa.