Kissa adoptoi hylätyn apinan poikasen – ihastuttava pari

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

16-vuotias Rosinka-niminen kissa rakastui pikkuiseen saimirin poikaseen. Pienen apinavauvan äiti oli hylännyt poikasen venäläisessä eläintarhassa, mutta Rosinka oli onneksi tuntenut poikaseen heti äidillistä hoivaviettiä ja ottanut poikasen omakseen.

Saimiri tarkoittaa portugalin kielessä pientä apinaa. Pienen apinalajin poikanen näyttää erityisen pieneltä ja haavoittuvaiselta. Fedor-poikasen äiti ei ollut suostunut The Telegraph -lehden mukaan kantamaan poikastaan selässään, mikä on poikasen selviämisen kannalta ensimmäisten kuukausien aikana elintärkeää.

Tyumen Zoo -eläintarhan hoitaja oli pelännyt, että Fedor kuolisi, minkä vuoksi hän oli päättänyt tehdä pienen kokeen. Hoitaja esitteli poikasen vanhalle Rosinka-kissalle, joka ei ole koskaan saanut omia poikasia.

Rosinka oli ottanut apinan heti omakseen ja kaksikko on ollut siitä lähtien toisissaan kiinni. Rosinka tulee toimimaan Fedorin sijaisemona niin kauan, että Fedor on tarpeeksi vahva. Tämän jälkeen se palautetaan takaisin muiden saimirisukulaistensa pariin.