Isoäiti kokeili virtuaalitodellisuutta – sitten dinosaurukset heräsivät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon hauskoja videoita tilanteista, joissa lapset ovat kuvanneet pahaa aavistamattomia vanhempiaan tai isovanhempiaan, jotka ovat päässeet ensimmäistä kertaa kokeilemaan virtuaalitodellisuuslaseja.

Nyt eräs isoäiti sai päähänsä virtuaalitodellisuuslasit, jotka veivät hänet heti oman keittiön keskeltä paljon jännittävämpään maailmaan.

Videolla isoäiti saa lapsenlapseltaan päähänsä virtuaalitodellisuuslasit, jotka vievät hänet dinosaurusten keskelle. Irlantilainen isoäiti kokeilee Jurassic World Apatosaurus -sovellusta ja reagoi näkemäänsä heti kun ympärillä alkaa tapahtumaan.

Isoäiti yrittää hyssytellä muita, että ympärillä nukkuvat dinosaurukset eivät heräisi. Dinosaurukset tietenkin hyssyttelemisestä huolimatta heräävät ja saavat isoäidin kauhistumaan. Isoäiti yrittää paeta keittiökaappien muodostamaan nurkkaukseen, mutta dinosaurukset eivät selvästikään päästä naista helpolla.