Tieraivo tallentui videolle – kuvaajan reaktio meni överiksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Liikenteessä saattaa joutua joskus todistamaan tilanteita, joissa kuljettajien liikenneraivo saa suuret mittasuhteet. Tuoreella videolla sekä nähdään tällainen tilanne, että kuullaan sivusta seuraajan hulvatonta kommentointia tilanteeseen.

Videolla nähdään mies joka nousee ulos ajoneuvostaan lähestyäkseen perässään ajavaa henkilöä. Takana oleva autoilija päättääkin painaa kaasua ja työntää miehen ajoneuvoa eteen päin. Jää epäselväksi, miksi tilanne on päätynyt tähän pisteeseen.

Välikohtausta seuraava mies nauttii tilanteesta täysin rinnoin. Hän kommentoi kyseessä olevan paras päivä koskaan, ja vaatii tilannetta kuvaavalle naiselle, että he lähtevät seuraamaan tieraivon osapuolia. Nainen yrittää turhaan hillitä miehen intoa.

– Me pääsemme näkemään kun joku murhataan!, mies huutaa.