Tieraivo tallentui videolle – kuvaajan reaktio meni överiksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Liikenteessä saattaa joutua joskus todistamaan tilanteita, joissa kuljettajien liikenneraivo saa suuret mittasuhteet. Tuoreella videolla sekä nähdään tällainen tilanne, että kuullaan sivusta seuraajan hulvatonta kommentointia tilanteeseen.

Videolla nähdään mies joka nousee ulos ajoneuvostaan lähestyäkseen perässään ajavaa henkilöä. Takana oleva autoilija päättääkin painaa kaasua ja työntää miehen ajoneuvoa eteen päin. Jää epäselväksi, miksi tilanne on päätynyt tähän pisteeseen.

Välikohtausta seuraava mies nauttii tilanteesta täysin rinnoin. Hän kommentoi kyseessä olevan paras päivä koskaan, ja vaatii tilannetta kuvaavalle naiselle, että he lähtevät seuraamaan tieraivon osapuolia. Nainen yrittää turhaan hillitä miehen intoa.

– Me pääsemme näkemään kun joku murhataan!, mies huutaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat