Mies teki omituisen löydön rannalta – väitti kuolleeksi merenneidoksi

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Paul Jones -niminen englantilainen mies oli nähnyt omituisen suurelta kalalta näyttävän raadon ollessaan meren rannalla kävelyllä. Mies käveli raatoa lähemmäksi, jolloin hän uskoi tehneensä erikoisen löydön.

Jones väittää löytäneensä rannalta merenneidon. Mystinen rannalle huuhtoutunut otus näyttää hämmästyttävän paljon siltä millaiseksi ihmiset merenneidon kuvittelevat. Sillä on ihmisen kallo ja rintakehä, mutta jalkojen tilalla on kuitenkin vain pyrstö.

Paul Jones teki löydön sunnuntaina 2. lokakuuta Great Yarmouthin alueella meren rannassa. Jones julkaisi videon aluksi Facebookissa, jossa ihmiset kommentoivat videota tiuhaan tahtiin arvuutellen sitä mikä otus mahtoi olla.

Kukaan ei pystynyt tarjoamaan varmaa tietoa siitä, minkä vuoksi rannalle huuhtoutunut kala näyttää niin paljon ihmiseltä. Suosittu veikkaus oli kuitenkin Daily Star -sivuston mukaan se, että kyseessä olisi hylkeen raato.