Syntinen herkku yhdistää pizzan, juustomakaronin ja Cheetos-sipsit

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pizza on ruoka, josta jokainen pystyy helposti varioimaan itselleen mieleisen. Pizzasta pystyy tekemään tulisen, suolaisen, lihaisan tai vaikkapa kasvisversion. Nyt eräät herkuttelijat ovat kuitenkin keksineet tehdä pizzasta version, jossa on päällä juustomakaronia.

Mac n’ Cheetos -pizza yhdistää monien ihmisten kolme herkkua. Aluksi pizzapohja vuorataan paksulla kerroksella juustomakaronia. Makaronikerroksen päälle sirotellaan vielä aimo annos Cheetos-sipseistä tehtyä jauhetta. Halutessaan juustomakaronin alle voi vielä piilottaa esimerkiksi jonkin lihatäytteen.

Hellthy Junk Food -kanava on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa mies näyttää miten kyseinen herkku valmistuu. Pizza näyttää rasvaiselta, suolaiselta ja monien mielestä varmasti syntisen hyvältä herkulta, jonka nauttimisen jälkeen onkin jälleen hieman lähempänä sydän- ja verisuonitauteja yhden siivun sisältäessä hurjat 700 kilokaloria.