Matkakohde myy vedenalaisia kosintoja – ikimuistoinen kokemus

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Mielikuvituksekas brittimies Andy oli päättänyt kosia tyttöystäväänsä. Mies oli kauan suunnitellut omaperäistä tapaa kysyä Katea hänen vaimokseen ja hänestä oli kiehtova ajatus toteuttaa kosinta veden alla. Niinpä Andy oli yhteydessä paikalliseen Sea Life -merimaailmaan.

Yhdessä Sea Lifen kanssa mies suunnitteli ikimuistoisen tavan kosia tyttöystäväänsä. Kun pariskunta vieraili Sea Lifessa osallistuivat he sukellustemppuun. Parille puettiin sukelluspuku ja heidät laskettiin suureen akvaarioon kalojen ja kilpikonnien seuraksi. Sen jälkeen Andylle ojennettiin suuresta aarrearkusta pulloposti, jonka hän näytti Katelle.

Viestissä mies pyysi tyttöystävää vaimokseen. Sukelluspukuinen pariskunta ei voinut suukotella tai halailla veden alla, mutta molempien onnellinen reaktio oli käsin kosketeltavissa. Kun pari poistui altaasta, vahvisti Kate vielä Andylle, että hänen vastauksensa todella oli myöntävä. Kaikki oli sujunut suunnitelmien mukaan.

Koska pariskunnan hellyttävä tapaus sai huomiota maailmanlaajuisesti, päätti Sea Life alkaa toteuttaa kosimisia osana liiketoimintaansa. Vuonna 2015 Englannin Sea Life -merimaailmat tarjoavat sulhaseksi haluaville kosintapaketteja. Suloinen videomateriaali Andyn ja Katen kihlautumisesta on toiminut erinomaisena mainosvideona.