He-Manin tunnarista hauska kotitekoinen versio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Piirroshahmo He-Man lukeutui 1980-luvulla varttuneiden lasten suurimpiin sankareihin. Pottatukka-tyylisestä kampauksestaan tunnettu barbaari jakoi taikamiekallaan oikeutta pääkallonaamaiselle Skeletorille ja muille pahiksille niin piirretyissä, sarjakuvissa kuin leluhyllyilläkin.

Nyt He-Man and the Masters of the Universe -piirrossarjan tunnarista on tehty hauska kotikutoinen versio. Youtuben Homemade Movies -kanavalla julkaistu video on toteutettu yksityiskohtaisesti oikeiden näyttelijöiden, lelufiguurien ja käsin askarrellun rekvisiitan avulla.

Lopputuloksena on syntynyt hauska, mutta alkuperäiselle tunnarille erittäin uskollinen video. Youtubessa julkaistiin myös video, jossa kurkistetaan videon kulissien taakse.