Justin Bieber valeasussa Amsterdamissa – ei huijannut ketään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Justin Bieber on yksi niin suurista kansainvälisiksi tähdiksi nousseista laulajista, että hän ei pysty kulkemaan missään ilman henkivartijoitaan. Bieber yritti kuitenkin yhden päivän elää Amsterdamissa niin kuin muutkin ihmiset ja pukeutui valeasuun.

22-vuotias poptähti liikkui Daily Mail -lehden mukaan Amsterdamissa henkivartija lähettyvillään melko huonossa valeasussa. Miehellä oli päässään peruukki, aurinkolasit silmillään ja musta tekoparta ja -viikset. Ihmiset huomasivat kuitenkin nopeasti miehen olemuksesta kuka hän oli ja alkoivat kuvaamaan häntä.

Sosiaalisessa mediassa on useita fanien ottamia kuvia, joissa Justin Bieber näkyy valeasussa. Miehen kasvonpiirteiden lisäksi fanien tunnistama niskatatuointi paljasti hänet heti. Eräältä tytöltä tähti jopa pysähtyi kysymään, että näyttääkö hänen valeasunsa aidolta. Tytön rauhallisesta reaktiosta päätellen huijaus meni kuitenkin hänelle läpi.