Tällä esityksellä Saara Aalto lauloi itsensä jatkoon – video julkaistiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen illalla miten suomalainen laulajatähti Saara Aalto selvisi jälleen upeasti jatkoon Britannian X Factorissa, kun hän pudotti poikapari Bretavion kilpailusta. Tuomaristo yritti esittää kisan olleen tasaväkinen, mutta Simon Cowell vahvisti valinnan olleen ilmiselvä.

Splash
Splash

Cowell totesi, että Saaran ja Bretavion välistä kilpailua olisi voinut verrata kilpahevosen ja marsun kilpailuun. Saara selvisi siis todella upeasti jatkoon. Saara sai itse valita kappaleen, ja hän esitti Sian kappaleen Alive. Nyt esitys on julkaistu myös videona.

Aallon esitys oli tuttuun tapaan poikkeuksellisen upea, ja yleisö huusi innosta esityksen aikana. Vastassa oli täysin odottamattomasti näin pitkälle selviytynyt poikapari Bretavion, eli Ottavio & Bradley, jotka olivat saaneet tähän saakka yleisön puolelleen laulutaidon sijaan lähinnä hassuilla asuillaan.