Tyttö koristeli koiransa kopin Halloweeniksi – koiran reaktio sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Halloweenin lähestyessä ihmiset alkavat koristelemaan kotejaan, ja varsinkin amerikkalaisten perheiden omakotitalojen pihat alkavat täyttymään upeista lyhdyistä, kammottavista koristeluista ja valoista. Nyt myös yksi onnellinen pikkukoira sai oman koppinsa juhlakuntoon.

15-vuotias Mya Martinez päätti koristella hänen alle vuoden ikäisen mopsinsa kopin edustan. Martinez halusi juhlistaa Tyson-nimisen koiransa ensimmäistä Halloweenia, minkä vuoksi hän oli panostanut koiran kopin koristelemiseen kunnolla.

Tyttö julkaisi omalla Twitter-kanavallaan kuvan hänen lopputuotoksestaan. Tyson-koira poseeraa kuvassa onnellisena ja on selvästi todella tyytyväinen omistajansa käden jälkeen. Martinez koristeli kopin edustan muun muassa hämähäkin seitillä ja kurpitsalyhdyillä. Kuvat ovat tehneet niin monet ihmiset onnelliseksi, että kuvaa on tallennettu jopa puhelimien taustakuvaksi.

Twitter
Twitter
Twitter
Twitter