Vauva maistoi sitruunaa – söi taistellen loppuun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon hauskoja videoita tilanteista, joissa vanhemmat ovat antaneet pienille lapsille uusia makuja maistettavaksi. Varsinkin happamien makujen maistaminen ensimmäistä kertaa saa yleensä melko hulvattomia reaktioita vauvoissa aikaan.

Perheenisä on kuvannut videolle sitä kun hän maistattaa kahdella lapsellaan sitruunan viipaleita. Isä ajatteli varmasti saavansa erikoisia reaktioita ja hauskoja ilmeitä tallennettua kameraan, mutta vauva päätyikin pitämään yllättävän paljon sitruunan mausta.

Videolla taapero ja vauva maistelevat sitruunaa. Taapero ei näytä juuri pitävän mausta, mutta imeskelee sitruunan siivua silti reagoimatta happamaan makuun. Vauva ilmehtii hauskasti maistellessaan voimakasta sitruunaa, mutta vanhempien hämmästykseksi vauva syö koko siivun repien hedelmälihaa aina uudelleen irti viipaleesta.