Julkkiskaunottaret loistavat nyt ilman meikkiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tunnetuilla tähdillä on viikoittain monia esiintymisiä ja näyttäytymisiä punaisella matolla, mikä vaatii heiltä kunnon laittautumista monta kertaa viikossa. Täysissä meikeissä oleminen voi olla mukavaa, mutta välillä hekin kuitenkin tarvitsevat aikaa, jolloin heidän ihonsa voi levätä ja hengittää.

Poptähti Alicia Keys ja Nicole Richie ovat alkaneet näyttäytymään yhä useammin julkisuudessa ilman meikkiä. Keys on jopa sanonut, että hän ei aio enää koskaan piiloutua meikkikerroksen alle. Moni voi tuntea olonsa yllättävän epävarmaksi ilman meikkiä, koska ulkonäkö voi olla meikittä melko erilainen. Useiden kaunottarien kohdalla on kuitenkin voitu huomata, että epävarmuus on turhaa.

Monet julkkiskaunottaret ovat näyttäneet miten itsevarmoja he ovat oman luonnollisen kauneutensa suhteen julkaistessaan sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa he ovat meikittä. Aamuisin olo voi olla kaikkea muuta kuin kaunis, mutta naiset näyttävät kuitenkin hyvin mallia siinä miten itsevarma kannattaa ja tulee olla myös ilman meikkiä.

?

A photo posted by Katie Holmes (@katieholmes212) on

 

Bitch stole your look… and that bitch is ME @samantharonson #blazertwins ?

A photo posted by @nicolerichie on

 

 

#nomakeup for my 44th birthday, embracing my past and future. Thank you for the instalove #goopgoesmakeupfree @goop

A photo posted by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

 

 

Beach #selfie ☀️ #palmcove #cairns

A photo posted by @aliciasilverstone on

 

Happy. Peaceful. Blessed. ❤️

A photo posted by Ciara (@ciara) on