Omituiset fetissit listattiin – nuudeleita jalkoväliin ja silmämunan nuolemista

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Erilaiset fetissit herättävät hyvin voimakkaita mielikuvia, joihin sen kiihottavuus perustuu. Fetissi voi liittyä fetisistin selkeisiin eroottisiin fantasioihin, joita ryhdytään joissakin tapauksissa toteuttamaan myös tosielämässä. Miltäpä kuulostaisi esimerkiksi silmämunan nuoleminen eroottisessa mielessä?

Daily Star on paljastunut oudoimpia fetissejä. Vuonna 2013 raportoitiin japanilaisesta buumista, jossa ihmiset nuolivat toistensa silmämunia seksuaalista tyydytystä saadakseen. Yhtä epämääräiseltä fetissiltä kuulostaa ramenofilia, jossa hierotaan nuudeleita genitaalialueisiin.

Julkinen masturboiminen on yleensä kiellettyä silloin, mikäli siitä aiheutuu häiriötä muille ihmisille. Osa vemputtajista saa suunnatonta mielihyvää jo pelkästään siitä, että he nypläävät sormillaan reikää taskun pohjalle. Tarkoituksena on päästä käsiksi genitaaleihin, ja fetississä nimenomaan nautitaan taskun rikkomisesta.

On olemassa fetissi, jonka edustajat nauttivat sukupuolielimiensä uittamisesta kaikissa mahdollisissa nesteissä. Puunhalaajat eivät myöskään ole pelkästään maailmaa parantavia luontoihmisiä, sillä puista voi kiihottua. Puufetissiä kutsutaan dendrofiliaksi.

Lisäksi on olemassa ihmisiä, jotka kiihottuvat täytetyistä eläimistä tai vartalonsa hinkkaamisesta ventovieraisiin ihmisiin. Jotkut saavat seksuaalista mielihyvää paljaalla iholla mönkivistä tai purevista hyönteisistä. Mekanofiliasta kärsivät joutuvat etsimään seuraa parkkipaikoilta, sillä he kiihottuvat ajoneuvojen ja erilaisten kulkuvälineiden kanssa sekstailusta.

Emetofilia tarkoittaa fetissiä, jossa henkilö kiihottuu omasta tai toisen henkilön oksentamisesta. Osa ihmisistä kiihottuu pukeutuessaan asuihin, jotka mielletään tyypillisesti omalle sukupuolelleen sopiviksi. Toisilla on puolestaan fetissi, jossa aikuinen ihminen pukeutuu pikkuvauvaksi vaippoja ja potkupukuja myöten. Nukeista ja patsaista kiihottuvat henkilöt ovat agalmatofiilejä.