Simpsonien 600. jaksossa virtuaalinen sohvakohtaus

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen Simpsonit -animaatiosarja on jatkunut jo 28 tuotantokauden ajan, eikä loppua näy. Sarjan tulevassa 600. Jakso tarjoaa katsojille mahdollisuuden hyppätä Simpsoneiden maailmaan ennennäkemättömällä tavalla.

16. lokakuuta Yhdysvalloissa esitettävän jakson sohvavitsi tulee olemaan katsottavissa virtuaalisena versiona. Jakson alussa vilahtaa verkko-osoite, jossa kohtauksen voi katsella esimerkiksi Google Carboard -lasien avulla. Sohvavitsillä tarkoitetaan alkutekstien osiota, joka on erilainen lähes jokaisessa jaksossa.

Siinä missä televisiossa esitettävä Planet of the Couches, eli Sohvien planeetta, -kohtaus tulee kestämään noin 45 sekuntia, on virtuaalinen versio huomattavasti pidempi. Entertainment Weekly -sivuston mukaan virtuaalilaseilla katsottava kohtaus kestää kaksi minuuttia ja 15 sekuntia, ja siinä tulee olemaan mukana televisioversiosta puuttuvia yksityiskohtia.