Unelmapari erosi! Drake ja Rihanna päättivät jatkaa omillaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Draken ja Rihannan suhteesta huhuttiin jo kauan ennen kuin se tuli viimein julki. Fanit toivoivat kahden supertähden rakastumista toisiinsa ja saivat viimein mitä halusivat kun Drake julisti rakkauttaan Rihannaa kohtaan MTV Video Music Awards -palkintogaalan lavalla. Nyt kaunis tarina on ilmeisesti tullut päätökseensä.

Drake ja Rihanna ovat virallisesti seurustelleet vasta muutaman kuukauden, mutta he ovat nyt jo eronneet. Kukaan ei voi varmasti tietää mitä heidän välillään tapahtui, mutta kaikesta päätellen loppu ei kuitenkaan ollut kaunis. Drake on alkanut jo nyt tapailemaan India Love -nimistä kaunotarta, mutta lähipiirin mukaan hän haluaa uudella naisella tehdä Rihannan vain mustasukkaiseksi.

E! News -sivusto paljastaa, että India Loven entinen poikaystävä Cliff Dixon on pettänyt Lovea Rihannan kanssa, minkä vuoksi Rihanna ei olekaan kovin mielissään siitä, että Drake on nyt siirtynyt India Loveen. Rihanna otti kantaa eroon ja kirjoitti Instagram-tililleen: ”Kukaan entisistä poikaystävistäni ei ole naimisissa tai onnellisessa parisuhteessa, joten voin hyvillä mielin kertoa, että minä en ollut se ongelma. Lol”.

Splash
Splash

#?

Kuva, jonka badgalriri (@badgalriri) julkaisi 8. 10ta 2016 klo 19.29 PDT

camera pro: @leevuitton

Kuva, jonka illy (@indialove) julkaisi 9. 10ta 2016 klo 16.10 PDT