Näissä tilanteissa miesten kannattaisi harrastaa seksiä

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miehet harvemmin tarvitsevat syitä harrastaa seksiä. On kuitenkin huomattu, että seksin rentouttava vaikutus on miehille monissa tilanteissa hyödyllinen muutenkin kuin vain hyvän olon ja helpotuksen tuojana.

Men’s Health -lehden mukaan miehen kannattaa harrastaa seksiä varsinkin tietyissä tilanteissa parantaakseen suoritustaan esimerkiksi töissä tai kuntosalilla. Sänkypuuhia kannattaa harrastaa kumppanin kanssa etenkin ennen isoa presentaatiota tai muuta jännittävää esiintymistä, koska seksi rauhoittaa miehen hermoja, alentaa verenpainetta ja vähentää stressiä.

Miesten kannattaa harrastaa seksiä myös silloin kun he tuntevat, että flunssa saattaa tehdä tuloaan, koska seksin harrastaminen tutkimusten mukaan tehostaa miesten vastustuskykyä. Pahan päivän jälkeen kohonnut stressitaso kehossa alkaa myös tehokkaasti laskemaan fyysisen läheisyyden jälkeen. Tähän riittää tutkijoiden mukaan jo pelkkä kädestä kiinni pitäminen, mutta seksi on tietenkin hauskempi vaihtoehto.