Nämä 26 sekuntia voivat pelastaa henkesi

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Auton lastaaminen oikein on melko tuttua lähes jokaiselle aikuiselle, mutta tilanne onkin yllättäen jo aivan toinen, kun auton perään liitetään peräkärry. Nyt lyhyellä verkkovideolla esitellään mitä merkitystä on peräkärryn oikealla kuormauksella ja millaista tragediaa huono kuormaus voi aiheuttaa.

Videolla auton ja peräkärryn pienoismalli kulkevat eräänlaisella kassahihnalla suurella nopeudella. Pieni tönäisy peräkärryyn ei aiheuta suuria ongelmia ensimmäisellä kokeilulla. Sen jälkeen peräkärryn kuormausta kuitenkin muutetaan selvästi peräpainoiseksi. Seuraus on dramaattinen, sillä peräkärry lähtee heittelehtimään holtittomasti ja vie mukanaan myös sitä vetävän henkilöauton.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.