Samsung toimittaa hanskat ja palonkestävän laatikon Galaxy Note 7 -palautuksiin

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Kännykkämaailman suurin uutispommi vuosikausiin on ollut Galaxy Note 7 -matkapuhelinten vaarallisuus, sillä lukuisia laitteita on räjähtänyt ja syttynyt palamaan aiheuttaen lukemattomia vaaratilanteita. Tällä viikolla Samsung ilmoitti lopettavansa puhelimen myynnin kokonaan.

Samsung vaatii kaikkia Galaxy Note 7 -puhelimen ostajia lopettamaan heti laitteiden käyttämisen ja palauttamaan ne kauppaan. Toistaiseksi koko skandaalin arvioidaan aiheuttaneen Samsungille jopa 17 miljardin dollarin tappiot.

Nyt teknologia-alan verkkolehti Engadget uutisoi, että Samsung on lähettänyt puhelimen Yhdysvalloista suoraan Samsungilta ostaneille hanskat ja tulenkestävän laatikon, koska esimerkiksi FedEx ja UPS eivät ole suostuneet ottamaan laitteita toimitettavakseen niiden räjähdysvaaran vuoksi. Verkossa on julkaistu XDA:n video, jossa hanskat ja laatikko esitellään.