Supermalli sairastui vakavasti punkin puremasta

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta tunnettu Yolanda Hadid kärsii borrelioosista, joka on saanut naisen välillä jopa vuodepotilaaksi. Myös Yolandan 20-vuotias Bella-tytär ja 17-vuotias Anwar kärsivät samasta bakteerin aiheuttamasta taudista.

52-vuotias Yolanda kertoi Daily Mail -lehden mukaan, että Anwar pystyy toimimaan sairaudesta huolimatta noin 90-prosenttisesti, mutta Bella ei valitettavasti voi niin hyvin. Äidin mukaan Bella yrittää kamppailla sairautta ja sen aiheuttamia oireita vastaan, mutta ne vievät silti välillä nuoresta naisesta mehut.

Kaunis kansikuvamalli näyttää lehden upeissa kuvissa terveeltä, mutta äidin mukaan hän voi kuitenkin todella huonosti. Bellan oireita ovat ahdistuneisuus, kova uupumus, nivelkivut ja jatkuvat flunssan kaltaiset oireet. Välillä Bella voi esimerkiksi nukkua yli 10 tuntia, mutta tuntea itsensä silti uupuneeksi. Malli hoitaa työnsä kuitenkin aina kunnialla taistellen sairautta vastaan.

Splash
Splash
Splash
Splash