Karmaiseva herkku: Irtojalka-täytekakku Halloweeniksi – näin teet sen itse

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Halloween-juhliin on hyvä valmistautua teemaan liittyvillä herkuilla. Koska oikeiden irtoraajojen hankkiminen tarjoilupöydälle ei ole todennäköisesti hyvä idea, voi karmivia ruokia valmistaa myös laillisista ja herkullisemmista aineksista.

Youtuben How To Cake It -sarjan tuoreessa jaksossa Yolanda Gampp valmistaa aidolta irtojalalta näyttävän halloween-kakun. Leivos koostuu muun muassa voikreemistä ja vaniljakakusta. Ohjeet löytyvät kokonaisuudessaan How To Cake It -verkkosivulta.

Vaikka kakku koostuu makeista ainesosista, näyttää taitavan kokin lopputulos aivan aidolta irtoraajalta. Halloween-henkisen leivoksen kruunaavat sen ”haavoista” pilkottavat karamellimadot.

 

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat