Lionel Messin koirakuvat saavat naiset sekaisin

Urheilu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Argentiinalainen Lionel Messi on valittu maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi viisi kertaa. Häntä on myös yleisesti pidetty yhtenä kaikkien aikojen parhaimmista jalkapalloilijoista. 29-vuotiaalla miehellä on hurjan suuri fanijoukko ympäri maailmaa.

El Messiaana tunnettu Lionel Messi julkaisee tyttöystävänsä kanssa ahkerasti koirakuvia Instagramiin. Mies sai suloisen lemmikin lahjaksi tyttöystävältään Antonella Roccuzzolta. Pariskunnan uusi perheenjäsen on bordeaux’ndoggin pentu, ja rotu tunnetaan myös ranskanmastiffina. Koiran nimi on Señor Hulk.

Fanit ovat päässeet seuraamaan superfutarin lemmikkieläimen hurjaa kasvua kuvien välityksellä. Koirakuvat ovat saavuttaneet miljoonia tykkäyksiä. Etenkin naiset tuntuvat pitävän kuvista, joissa lemmikkieläimen lisäksi poseeraa komea jalkapalloilija…

A photo posted by Leo Messi (@leomessi) on

S U M M E R ???

A photo posted by AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) on

A photo posted by Leo Messi (@leomessi) on

El Gran Sr Hulk?

A photo posted by AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) on

Y sigue creciendo? #esungigante @leomessi

A photo posted by AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) on

. Sr Hulk .

A photo posted by AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) on

Nuevo integrante de mi familia !!?. Gracias amor por este regalo hermosooo @antoroccuzzo88

A photo posted by Leo Messi (@leomessi) on