Joanna Krupa paljasti takapuolensa – itsevarmuutta se on tämäkin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli ja realitytähti Joanna Krupa ei ole koskaan häpeillyt solakkaa mallivartaloaan. Hän on tunnettu eläinten oikeuksien puolestapuhujana, ja hän on esiintynyt useissa PETA:n mainoskampanjoissa alasti. Nyt nainen julkaisi itse itsestään melko paljastavan kuvan.

37-vuotias Joanna Krupa julkaisi omalla Instagram-tilillään paljastavan selfie-kuvan, jonka hän nappasi itsestään peilin avulla. Krupa on kuvassa vain stringmalliset pikkuhousut yllään paljastaen peilin kautta kurvinsa kameralle. Kuvatekstissä Krupa toivottaa ihmisille hyvää huomenta ja kehottaa ihmisiä rakastamaan itseään.

Joanna Krupa on loistavassa kunnossa mikä käykin kuvasta heti ilmi. Hän painottaa kuvatekstissä kuntoilua, terveyttä, itsevarmuutta ja sitä, että hän on täysin luonnollinen. Ilmeisesti myös naisen fanit ovat olleet tyytyväisiä naisen ulkonäköön sillä he kommentoivat kuvaa monin ylistävin sanoin.

https://www.instagram.com/p/BLY1YxVAE6u/?taken-by=joannakrupa&hl=en