Peppuhieronta bikineissä keskellä uimarantaa! Joanna ei turhia kainostele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli ja realitytähti Joanna Krupa ei ole koskaan häpeillyt solakkaa mallivartaloaan. Hän on tunnettu eläinten oikeuksien puolestapuhujana, ja hän on esiintynyt useissa PETA:n mainoskampanjoissa alasti. Nyt Joanna on saanut peppuhierontaa keskellä uimarantaa.

37-vuotias Joanna Krupa kuvattiin eilen hänen viettäessään päivää rannalla yhdessä ystäviensä kanssa. Mukana oli myös aviomies Romain Zago, joka ryhtyi yllättäen hieromaan vaimonsa bikinipeppua kaikkien nähden.

Joanna Krupa on loistavassa kunnossa mikä käykin kuvasta heti ilmi. Hän painottaa kuvatekstissä kuntoilua, terveyttä, itsevarmuutta ja sitä, että hän on täysin luonnollinen. Ilmeisesti myös naisen fanit ovat olleet tyytyväisiä naisen ulkonäköön sillä he kommentoivat kuvaa monin ylistävin sanoin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash