Pikkutytön korvasta löytyi 80 toukkaa – etenivät jo kohti aivoja

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Neljävuotias Radhika Mandloi valitti äidilleen korvakipua. Intialainen pikkutyttö vietiin lääkäriin, ja sairaalahenkilökunta teki karmivan löydön. Lapsen korvassa luikerteli 80 raatokärpäsen toukkaa.

Lapsen vanhemmat eivät aluksi kiinnittäneet pienokaisen valittamiseen huomiota, mutta lapsen jatkuva itku sai äidin ja isän huolestumaan ja viemään hänet lääkäriin. Tytön korvasta leijui epämiellyttävä haju. Tohtori Raj Kumar Munra kertoo Daily Mailille, että toukanmunat vaativat yleensä todella epähygieenisen kasvualustan. Toisin sanoen lapsen kotioloja voi vain arvuutella.

Löydöstä shokissa ollut lääkäri päivitteli, että mikäli tyttöä ei olisi tuotu pian hoitoon, olisivat toukat aloittaneet hänen aivojen syömisen. Ihmisten korvakäytävistä on löydetty aikojen saatossa muutamia kärpäsentoukkia, mutta nyt tehty havainto oli historian suurin ja samalla kammottavin.