Sisko paljasti: ”Kim Kardashian edelleen shokissa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian joutui viime viikolla ryöstön uhriksi Pariisissa. Kardashian ei ole sen jälkeen julkaissut mitään itsestään sosiaalisessa mediassa, joka on todella poikkeuksellista käytöstä häneltä. Nyt Kimin sisko Khloe kuitenkin kertoi haastattelussa mitä isosiskolle kuuluu.

Khloe Kardashian oli Ellen DeGeneresin vieraana The Ellen Show -keskusteluohjelmassa kertomassa omasta denim-mallistostaan, joka lanseerattiin hiljattain. Samalla hän kertoi myös siskon tuoreimmat kuulumiset traagisten tapahtumien jälkeen. Kim ei voi Khloen mukaan kovinkaan hyvin tällä hetkellä.

Kim on Khloen mukaan edelleen shokissa Pariisin tapahtumien jälkeen. Hän on lisännyt turvatoimia ja aikoo olla vielä jonkin aikaa poissa sosiaalisesta mediasta. Ryöstö oli naisen mukaan herätys koko perheelle. Kaikki tiedostivat sen, että jotain tällaista voisi joskus tapahtua, mutta he eivät kuitenkaan voineet ymmärtää miltä se oikeasti tuntuisi. He aikovat olla jatkossa paljon varovaisempia sen suhteen mitä he julkaisevat itsestään sosiaalisessa mediassa.