Brad Pitt tapasi lapsensa ensikerran eron jälkeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Brad Pittin kerrotaan tavanneen lapsensa ensimmäistä kertaa taannoisen avioeronsa jälkeen. Tähden vaimo, näyttelijä Angelina Jolie jätti avioeropaperit tuomioistuimelle 19. syyskuuta. Brad Pitt ja hänen lapsensa tapasivat ensi kertaa avioeron jälkeen lauantaina 8. lokakuuta.

Los Angelesin lastensuojelu- ja perhepalveluiden laitoksen, DCFS:n toiveiden mukaisesti tapaamisessa oli mukana terapeutti. US Magazine -lehden mukaan kaikki pariskunnan yhteiset lapset eivät olleet paikalla tapaamisessa.

Pariskunnan tekemän sopimuksen mukaan lapset asuvat Jolien luona Kaliforniassa. Pitt saa tavata lapsia, mutta toistaiseksi vain terapeutin läsnäollessa. Viranomaiset tutkivat parhaillaan väitteitä, joiden mukaan alkoholin vaikutuksena alaisena ollut näyttelijä olisi pahoinpidellyt yhtä pariskunna lapsista yksityislennolla 14. Syyskyyta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat