Joe Jonas paljasti kenelle menetti poikuutensa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jonas Brothers -yhtyeestä tunnetuksi tullut laulaja Joe Jonas kertoi julkisesti faneilleen tarinan siitä miten ja kenelle hän on menettänyt poikuutensa. Jonas selitti tarinan yksityiskohtia myöten ja kerskui sillä, että kaunis Twilight-näyttelijätär Ashley Greene oli hänen ensimmäinen seksikumppaninsa.

27-vuotias Joe Jonas kertoi Daily Mail -lehden mukaan miten hän penkoi ystävänsä huoneen todella sekaisin etsiessään hänelle ja Greenelle kondomia. Lopulta hän löysi sen ja pääsi menettämään poikuutensa kaunottarelle. Jonasin ystävä oli sotkusta päätellen luullut, että hänen huoneessaan on käynyt varkaita, jolloin nuori mies oli vain hymähdellyt tyytyväisenä.

29-vuotias Ashley Greene ei ollut paljastuksesta kovin mielissään. Hän julkaisi Jonasin kertoman tarinan tultua julki omalla Instagram-tilillään kuvan, jolla hän otti kantaa asiaan. Kuvassa luki vain teksti: ”Tyylikkyys on ajatonta”, mikä antaa ymmärtää, että hänen mielestään näin henkilökohtaisen ja yksityisen asian jakaminen ei ollut mukavasti tehty.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

A photo posted by Ashley Greene (@ashleygreene) on