Jättiyllätys: Justin Bieber ilmestyi brittikouluun pelaamaan jalkapalloa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pohjois-Lontoossa sijaitsevan koulun oppilaat kokivat elämänsä yllätyksen, kun yksi maailman suurimmista poptähdistä osallistui oppilaitoksen liikuntatunnille. Highgaten koulussa pistäytyi yllätysvierailulla itse Justin Bieber.

Justin Bieber on parhaillaan Lontoossa, sillä hän esiintyy kolmella jättikeikalla O2 -areenalla. Poptähti päätti vierailla vapaa-ajallaan paikallisessa koulussa, päätyen pelaamaan jalkapalloa oppilaiden kanssa. Liikunnanopettaja Mario Noton mukaan Bieber ilmaantui paikalle managerinsa kanssa.

– He olivat ajaneet ohi ja nähneet liikuntatuntimme olevan käynnissä. O2-esiintymisten vuoksi kaupungissa oleva Justin halusi osallistua peliin, sillä hän rakastaa jalkapalloa, Noto kuvaili The Sun -lehdelle.

Liikunnanopettajan mukaan poptähti käyttäytyi kuin hän olisi ollut yksi oppilaista. Bieber pelasi oppilaiden kanssa yhteensä puolentoista tunnin ajan ja poseerasi oppilaiden kanssa yhteiskuvissa.

– Bieber paljastui aika hyväksi pelaajaksi, liikunnanopettaja hehkuttaa.