Khloe Kardashianin ravintoneuvoja: Pidä näitä aina jääkaapissa!

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian on motivoinut monia elämäntapamuutoksen aloittaneita ihmsiä, koska hänen terveellisempi elämäntapansa on alkanut todella näkymään ja nainen näyttäisi voivan paremmin kuin koskaan. Nyt Khloe Kardashianin ravintoneuvoja paljasti millä ruoilla ja raaka-aineilla on ollut isoin merkitys naisen muutokseen.

Khloen ravintoneuvoja tohtori Goglia kertoi Health-sivuston mukaan, että ensinnäkin ihmisten ruokakomeroissa tulisi olla aina tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, jotka helpottavat terveellisempien valintojen tekemistä. Myös hedelmistä ja vihanneksista tehdyt smoothiet ja soseet ovat hyviä, mutta niitä ostaessa tulee olla tarkkana, koska moniin lisätään ylimääräistä sokeria.

Helppoja proteiinin lähteitä kannattaa pitää myös aina kaapissa. Tällaisia ovat esimerkiksi kananmunat ja purkkitonnikala. Kana ja kala ovat myös terveellisiä ja vähärasvaisia vaihtoehtoja punaiselle lihalle, minkä vuoksi niiden lisääminen lämpimillä aterioilla on suotavaa.

Tortillalätyt ovat myös todella käteviä, koska ne tekevät aterian koostamisesta aina helpompaa. Niiden väliin voi laittaa mitä tahansa proteiinia ja kasviksia ja saada maistuvan lopputuloksen, jossa on myös sopiva määrä hiilihydraattia.

Lopuksi hyvien rasvan lähteitä sisältävää oliiviöljyä ja pähkinöitä on aina hyvä olla kaapissa. Suuri apu löytyy vielä niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin säilytysrasioista. Ne tekevät aterioiden suunnittelemisesta ja annostelemisesta helpompaa, kun samalla pystyy tekemään lämpimiä aterioita useammalle päivälle.