Kim Kardashian perui syntymäpäivänsä – jatkaa terapiaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian on edelleen shokissa jouduttuaan aseellisen ryöstön uhriksi Pariisissa. Sosiaalisen median kuningatar on saanut fanit hämilleen kun hän on pitänyt hiljaiseloa kaikesta julkisuudesta ryöstön jälkeen. Kaunottaren seuraajat ovat tottuneet siihen, että naisen Instagram, blogi, YouTube-kanava ja Snapchat laulavat päivittäin.

Kim Kardashian ei ole suostunut näyttäytymään missään ryöstön jälkeen ollessaan yhä niin traumatisoitunut tapahtumien vuoksi. Nyt hän on E! News -uutisten mukaan perunut myös suuret syntymäpäiväjuhlat, joiden oli määrä tapahtua Las Vegasissa.

Kardashian täyttää seuraavaksi 36 vuotta ja hänelle oltiin suunniteltu suuret syntymäpäiväjuhlat Las Vegasin Hakkasan-nimisessä yökerhossa 28. lokakuuta. Nainen on kuitenkin ilmoittanut, että hän ei aio saapua paikalle. Tällä hetkellä hän käsittelee Pariisin tapahtumia ammattiauttajan kanssa.

Kardashianilla on miljoonan dollarin sopimus Hakkasanin kanssa, ja sopimus kattaa neljä esiintymistä yökerhossa. Kunnioittaakseen sopimusta hänen tulisi kuitenkin vielä ennen vuoden vaihdetta järjestää kahdet juhlat yökerhossa.