Kristin Cavallari pitää Trumpin häskejä puheita normaalina

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltain seuraavaksi presidentiksi ehdolla oleva Donald Trump on yllättänyt, hämmästyttänyt ja raivostuttanut miljoonat ihmiset usein hänen puheillaan. Viimeksi Trump järkytti ihmisiä videolla, jossa hänen kuultiin puhuvan naisten seksuaalisesta ahdistelemisesta kuin se olisi hyväksyttävää, miehekästä ja jopa sallittua.

Donald Trump piti naisten suutelemista ilman lupaa ja haaruksista tarttumista hänen oikeutenaan. Trump sanoi julki tulleella nauhalla, että hänelle tällainen käytös on sallittua koska hän on julkisuuden henkilö.

Nyt Kristin Cavallarilta kysyttiin SiriusXM-haastattelussa mielipidettä Trumpin puheisiin, ja moni yllättyi siitä miten tyynesti Cavallari naisena otti nämä puheet.

29-vuotias kolmen lapsen äiti ei pitänyt Trumpin puheita kovin vakavana. Hän myönsi, että hänen mielestään miehet todella puhuvat noin törkeästi keskenään mikä on hänen mielestään normaalia. Näyttelijä ei pidä tällaisten asioiden kuulemisesta, mutta paljastaa, että myös hänen naispuoliset ystävänsä puhuvat välillä näin härskisti.

 

Yaaas to boot weather ?? (ps these babies are from my collection)

A photo posted by Kristin Cavallari (@kristincavallari) on