Mies heräsi koomasta – kuuli heti tulevansa isäksi

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Arron Honzik -niminen nuori mies joutui vakavaan auto-onnettomuuteen, jonka seurauksena hän oli menehtyä vammoihinsa. Hän oli koomassa viikon, kunnes hän heräsi kuin ihmeen voimalla kuulemaan tyttöystävän ilouutiset.

Honzikin herääminen koomasta oli iloinen uutinen jo itsessään, mutta hänen tyttöystävällään Chloe Spriggsillä oli miehelle kuitenkin kerrottavaa, joka saisi miehen todella kiitolliseksi selviämisestään. Spriggs ilmoitti kihlatulleen heti hänen herättyään, että he odottavat vauvaa.

Chloe Spriggs on julkaissut Facebookissa hellyttävän videon, jossa Arron Honzik soittelee ystäviään läpi kertoakseen heille tuoreet vauvauutiset. Honzik makaa videolla yhä melko heikkona sairaalavuoteellaan, mutta hän on kuitenkin saanut energiaa ihanista uutisista. Honzik voi tällä hetkellä Mirror-lehden mukaan jo paremmin, mutta lääkärit eivät ole kuitenkaan vielä varmoja siitä tuleeko mies toipumaan täysin saamistaan vammoista.