Mies kysyi onko naisella muita – vastauksesta viraalihitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uuden parisuhteen alussa jompaa kumpaa osapuolta voi alkaa ennen pitkään mietityttämään miten monen muun kanssa toinen on seurustellut aiemmin tai tapaileeko hän kenties juuri tällä hetkellä muitakin. Eräs neuvokas nainen päätti väistää tällaisia kiperiä kysymyksiä ottamalla Donald Trumpista mallia, minkä seurauksena ihmiset sekosivat Twitterissä täysin.

Mies oli kysynyt Cassandra-nimiseltä tytöltä viestillä kevyehkösti, että monenko muun miehen kanssa hän viestittelee samaan aikaan. Cassandra ei halunnut vastata kysymykseen, minkä vuoksi hän päätti käyttää Donald Trumpin puhetta vastauksenaan.

Donald Trump väisteli haastattelijoiden kysymyksen hänen rivoista puheistaan viemällä keskustelun aivan muihin aiheisiin. Nainen lainasi Trumpin vastausta täysin ja on huvittanut ihmisiä viestillä, jossa hän alkaa selittämään itseään pojalle kertomalla maailman pahuuksista ja Isisin toiminnasta.