Näinkin seksikkäät olohousut voivat olla – Kylie Jenner näyttää mallia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien perheen nuorin tähti Kylie Jenner on totuttu näkemään sisarustensa tavoin paljastavissa kuvissa. Äskettäin hän antoi haastattelun Complex-lehdelle, ja riisui samalla lehden sivuille rohkeita otoksia varten.

Tänään Kylie kuvattiin saapumassa tapaamiseen Los Angelesissa. Nuori julkkistähti oli pukenut jalkaansa tavallisia olohousuja muistuttavat housut, jotka oli kuitenkin tuunattu sivuista muuttaen ne seksikkäiksi ja paljastaviksi.

Kylie poseeraa Complexin kuvissa yläosattomissa, yllään vain lateksiset hansikkaat. Tähden kanssa usein yhteistyötä tekevän valokuvaajan, Sasha Samsonovan ottamat kuvat julkaisiin Complex-lehden Instagram-tilillä. Lehden haastattelussa Kylie Jenner paljasti suurennuttaneen huulensa plastiikkakirurgilla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat