Selena Gomez etsii ammattiapua – kamppailee masennuksen kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

24-vuotias laulaja Selena Gomez ilmoitti elokuussa pitävänsä nyt hieman taukoa musiikin ja keikkailun parista keskittyäkseen oman terveydentilansa parantamiseen. Laulaja on kertonut kärsivänsä ahdistuksesta, masennuksesta ja paniikkikohtauksista, jotka ovat kaikki hänellä todetun systeemisen lupus erythematossusin sivuoireita.

Tällä hetkellä Selena Gomezin suurimpana oireena on masennus, jonka kamppailemiseen naisen energia menee nyt täysin. E! News -uutisten mukaan laulaja etsii ammattiapua oman mielenterveytensä parantamiseen koska pelkkä lepääminen ei ole auttanut.

Selena Gomez on sisäänkirjautunut Tennesseessä sijaitsevaan laitokseen, jossa hän toivoo saavansa kaipaamaansa apua. Laitos sijaitsee aivan Nashvillen ulkopuolella, ja on lähipiirin mukaan yksityinen ja hiljainen paikka, jossa hoito on todella intensiivistä.