Tunkeilijaa ammuttiin supermallin kotipihassa – kuvat turmapaikalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Victoria’s Secret -alusvaatejätin enkelinä monille tutuksi tullut huippumalli Miranda Kerr on lähtöisin Australiasta. Viime aikoina Miranda on viettänyt hieman hiljaiseloa, mutta nyt hän on joutunut otsikoihin kotonaan tapahtuneen välikohtauksen vuoksi.

Miranda asuu nykyisin Kalifornian Malibussa, jossa hänen asuntoaan vartioidaan koko ajan. Siitä huolimatta vielä tuntematon mieshenkilö tunkeutui eilen talon pihamaalle. Vartija huomasi tilanteen, ja avasi tulen miestä kohti. Tunkeilija oli aseistautunut puukolla.

Tunkeilija sai luodin vartaloonsa ja kiidätettiin sairaalaan. Myös vartija joutui välikohtauksen jälkeen sairaalaan, koska tunkeilija ehti tämänhetkisten tietojen mukaan iskeä häntä puukolla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash