Beyonce loksautti leuat gaala-asullaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Beyoncen vartalo on kuin veistos, jollaisen moni nainen haluaisi saada myös itse muokattua omasta vartalostaan. Beyoncella on varmasti hyvät geenit, mutta hän joutuu tekemään silti paljon töitä pitääkseen itsensä hyvässä kunnossa. Nyt hän on esitellyt vartaloaan julkisuudessa.

Eilen Beyonce saapui 1015 Benefit Concert -tapahtumaan upeassa mustassa asussa.

Beyonce kuvittelee luovuttamisen hetkellä hänen eteensä rakkaan ihmisen, jota kohti hän jaksaa juosta vielä hetken. Rakas hymyilee ja kannustaa naista menemään vielä pidemmälle ja on ylpeä Beyoncesta. Tällaisen mielikuvan luominen auttaa Beyoncea ottamaan kaiken irti treenistään, minkä vuoksi tällaista mielikuvaharjoitusta kannattaa varmasti muidenkin kokeilla.

Splash
Splash