Britney Spearsin pojat toimivat makutuomarina – keksivät myös albumin nimen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Popsensaatio Britney Spears on maailmankuulu tähti, mutta kotona hän on kuitenkin vain enimmäkseen äiti kahdelle pojalleen. Spears kertoi keskusteluohjelmassa, että hänen pojistaan Seanista ja Jaydenista on hänelle suuri apu musiikin kuuntelemisessa.

Britney Spears oli Loose Women -keskusteluohjelmassa vieraana ja kertoi, että hänen poikansa kuuntelevat ja arvostelevat aina mielellään naisen uusimmat tuotokset. Spears kuuntelee poikiensa mielipiteitä kappaleista aina senkin vuoksi, että he edustavat uutta sukupolvea. He tosin saattavat sanoa jotakin kappaletta välillä tylsäksi, mikä ei tarkoita kuitenkaan sitä, että äiti suostuisi muuttamaan siitä mitään.

Britney kertoi, että hänen vanhin poikansa Sean on keksinyt myös uuden albumin nimen. Sean oli kuunnellut uusia kappaleita ja kääntynyt äitinsä puoleen sanoen: ”Sinun tulisi nimetä tämä uusi albumi Glory-nimellä”. Äidin mielestä idea oli niin hyvä, että siitä tulikin lopulta uuden albumin nimi.