Kahvila järjesti kissanpentubileet – etsivät uusia omistajia kissoille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ympäri maailmaa on ravintoloita, joissa on mahdollista nauttia rentouttavat päiväkahvit kissojen ympäröimänä, kun karvatassuja asuu kahvilan tiloissa asiakkaiden ilona. Kissakahviloita löytyy nykyään jo Suomestakin, mutta nyt eräs amerikkalainen kattiparatiisi on järjestänyt varsinaiset kissanpentubileet.

Kalifornian Los Angelesiin on avattu alueen ensimmäinen kissakahvila nimeltään Crumbs & Whiskers. BuzzFeed kävi tutustumassa kahvilaan ja julkaisi paikasta ihastuttavan videon. Kaikki kahvilan kissat etsivät pysyvää kotia, mutta viettävät aikaansa kuumaa hörppivien ihmisten seurassa isäntäperheen löytymiseen saakka.

Parasta kahvilassa on kuitenkin kissanpentubileet, jolloin kahvilaan tuodaan kymmeniä kissanpentuja telmimään ja leikkimään. Osa ihmisistä ei pysty ottamaan kotiinsa lemmikkieläimiä, ja tällöin eläinkahvilat nousevat potentiaaliseksi ajanviettopaikaksi. Lemmikkieläimet edistävät tutkitusti omistajansa terveyttä ja nelijalkaiset terapeutit ovat tehneet vahvasti tuloaan myös vahustenkoteihin ja sairaaloihin.