Kat Von D esitteli – 16 tapaa rajata silmät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Katherine Von Drachenberg tunnetaan paremmin nimellä Kat Von D, joka tuli suurelle yleisölle tutuksi naisen tatuointiliikkeeseen sijoittuvasta LA Ink -televisiosarjasta. 34-vuotias nainen on tunnettu tatuointitaiteilija, malli ja kirjailija, joka tällä hetkellä suunnittelee myös omaa meikkisarjaansa.

Kat Von D:n meikkisarja nousi heti suureen suosioon, koska moni piti naisen dramaattisesta tyylistä, jonka kopioimiseen naisen itse suunnittelemat tuotteet ovat juuri sopivia. Kat Von D on julkaissut Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän esittelee kaikki hänen käyttämänsä silmänrajaustekniikat.

Kat Von D:n silmämeikki on aina dramaattinen ja siihen kuuluu mustalla nestemäisellä rajausvärillä tehty silmien rajaus. Kuvassa nainen esittelee 16 erilaista ja todella inspiroivaa tekniikkaa, joista naiset voivat ottaa mallia omaan silmämeikkiinsä. Osa rajauksista näyttää hieman tavanomaisemmilta rajauksilta, mutta osassa on myös hauskoja ja rohkeita graafisia tyylittelyjä.

 

 

When in doubt, wing it out.? #tattooliner

A photo posted by Kat Von D (@thekatvond) on