Kate Hudson neuvoo naisia – tämä on paras tie timmiin vartaloon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kate Hudson on näyttelijä ja kirjailija, minkä lisäksi hän on alkanut suunnittelemaan omaa urheiluvaatemallistoa. Hudson oli juuri ottamassa uusi mainoskuvia, joissa nähdään tuoreimman Fabletics-malliston toppeja ja alaosia.

37-vuotias Kate Hudson on aina ollut urheilullinen ja nauttinut treenaamisesta, minkä vuoksi oman urheiluvaatemalliston kehitteleminen onkin ollut naiselle todella sopiva ja luonnollinen projekti. Hudson tekee paljon töitä kiinteän ja lihaksikkaan vartalonsa eteen ja kertoo, että kaikki lähtee kuitenkin aina oikeasta mielentilasta.

Hudson kertoi E! News -sivustolle, että hän rakastaa treenaamista. Näyttelijän neuvo muille naisille on hyvin yksinkertainen. Hän kehottaa aina muita etsimään itselleen jonkin fyysisen harrastuksen, jota rakastaa ja jonka parissa viihtyy. Näin lajia harrastaessa pääsee tekemään sitä mitä haluaa ja hyvässä kunnossa pysyminen tulee mukavana sivutuotoksena.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat