Meikki lupaa kestää läpi yön – näin hyvin toimii oikeasti

Lifestyle Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa naisista voi baari-illan jälkeen uuden ihastuksen luota herättyään vain toivoa, että edellisenä iltana huolellisesti tehty meikki on pysynyt koko juhlimisen ja nukkumisenkin ajan paikoillaan. Totuus on kuitenkin lähes poikkeuksetta melko karu kun nainen astelee kylpyhuoneeseen ja näkee takaisin tuijottavan ilmestyksen peilin kautta.

Urban Decay on luonut meikkisarjan, jonka tuotelupaus on se, että meikki pysyy naisen kasvoilla yön yli. BuzzFeed päätti laittaa meikkisarjan todelliseen testiin ja katsoa muutaman koekaniinina toimivan naisen avulla pitääkö tuotelupaus paikkaansa.

Naiset tekevät meikkipohjan yön yli kestävillä meikeillä ja viimeistelevät meikin saman sarjan rajausväreillä ja metallinhohtoisilla luomiväreillä. Naiset menivät ensin meksikolaiseen ravintolaan syömään, minkä jälkeen he suuntasivat yökerhoon. Lopuksi he menivät aamuyöllä vielä kylpylään hikoilemaan, mutta meikki pysyi siitä huolimatta kiitettävän hyvin paikoillaan.