Mies vislaili lentoemännälle – poistettiin koneesta jo ennen nousua

Matkailu Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lentoyhtiöt esittävät turvallisuusohjeitaan monenkirjavilla tavoilla yrityksestä riippuen. Joillakin lentoyhtiöillä on käytössään animaatioita ja videoita lentoemäntien esimerkkien tueksi. Nykyisin muun muassa kuulokkeiden pitäminen turvallisuusohjeistuksen aikana saattaa olla kiellettyä.

Alaska Airlinesin lentoemo ei katsonut suopeasti erään miesmatkustajan käyttäytymistä turvallisuusohjeistuksen aikana. Matkustaja oli huudellut lentoemännälle ja kehunut naista seksikkäästi. Miehen ympärillä oli istunut naismatkustajia ilmeisen vaivaantuneen oloisina. Lentoemäntä keskeytti ohjeistuksen ja käveli miehen luokse sanoen: ”Sinun on osoitettava kunnioitusta”.

Kun mies jatkoi sukupuoleen kohdistunutta vitsailua, pyydettiin häntä keräämään tavaransa ja poistumaan lentokoneesta. Tapahtumista Facebookissa avautunut lentokoneen matkustaja Amber D. Nelson kertoo, että koko matkustamo oli taputtanut seksistisesti käyttäytyneen miehen poistamiselle. Lento jatkoi normaalisti matkaansa Seattlesta Burbankiin.

https://www.facebook.com/amber.nelson.92372/posts/1781030832152935