Mitä ihmettä? Kissa osaa noutaa paremmin kuin moni koira

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet kissan omistajat ovat saaneet huomata, että kissat rakastavat leikkimistä. Varsinkin nuoret kissat pitävät lelujen vaanimisesta, jahtaamisesta ja hyökkäämisestä, minkä vuoksi kissoille ostetaankin yleensä monenlaisia leluja. Eräs kissa on kuitenkin nyt hämmästyttänyt ihmiset videolla, jossa se leikkii kuin koira.

Kissan omistaja on kuvannut lemmikistään videon, jossa kissa esittelee upeaa taitoaan. Kissan lempileikki on noutaminen, joka on tunnetusti enemmänkin koirien kuin kissojen suosiossa oleva leikki. Tämä kissa kuitenkin rakastaa sitä kun se saa noutaa omistajalle hänen heittämänsä lelun.

Videolla nainen heittää useampaan otteeseen kissalle toiseen huoneeseen pienen lelun, jonka kissa syöksyy heti hakemaan. Näyttäisikin siltä, että tämä kissa osaa noutamisen jalon taidon jopa paremmin kuin moni koira.